Professional Organizer

...voor rust en overzicht...

  Tarieven 

 Kennismakingsgesprek  € 25,00

 Uurtarief particulieren € 55,00

 Uurtarief bedrijven en ZZP-ers  € 75,00 

 Opruimboost* € 165,00

 Opruimtraining € 195,00 per module

 Workshop op aanvraag

(Reiskostenvergoeding à € 0,25 wordt berekend bij minder dan 2 werkuren en/of een afstand van meer dan 50 km retour. Alle bedragen zijn inclusief BTW)

 

Heb je last van chaos door belemmeringen zoals ADHD, ADD, burn-out of depressiviteit  dan kan It Oersicht samen met jou een PGB voor individuele begeleiding aanvragen bij de gemeente. It Oersicht heeft een zorgcontract met de gemeentes: Opsterland, Oostellingwerf en Westellingwerf.

 

 Opruimboost

* Heb jij ruimtes in je huis waar je meer uit wilt halen? Heb je stapels papieren en geen overzicht? Of loopt je planning voortdurend in de war? Zou je willen dat er eindelijk ècht iets verandert? Maak dan gebruik van de opruimboost. Samen gaan we aan de slag met datgene waar je zelf niet meer aan durft te beginnen. In een paar uren help ik je op weg en leer ik je hoe je zelf weer verder kunt. Wat een geruststellend idee kan het zijn dat je het niet alleen hoeft te doen. (Deze boost is geschikt voor iedereen met een gezonde dosis energie en doorzettingsvermogen.)

De opruimboost begint met een telefonisch overleg. Daarna kom ik bij je langs om na het maken van een actieplan daadwerkelijk aan de slag te gaan. In totaal krijg je 3,5 uur professionele begeleiding en je krijgt het handboek "Heerlijk opgeruimd!". Dit alles samen kost je € 165,00 en het geeft je de juiste boost om daarna zelf weer verder te gaan. Meld je meteen aan. Ik zie er naar uit om jou te helpen!

 

 Algemene voorwaarden

It Oersicht heeft een aantal aanvullingen op de Algemene Voorwaarden zoals die door de NBPO worden gehanteerd. Hieronder kun je lezen welke dat zijn.

·Het afzeggen of verplaatsen van een afspraak is soms nodig. Dit kan kosteloos als het bij voorkeur ten minste 2 dagen van te voren wordt gemeld.

·Op het laatste moment afzeggen brengt helaas kosten met zich mee. Wanneer een afspraak binnen 24 uur verplaatst of afgezegd wordt, wordt er € 75,00 in rekening gebracht.

·Bij een vergeten afspraak wordt er € 100,00 in rekening gebracht.

·Na ontvangst van de rekening heb je 14 of 30 dagen om deze per bank te betalen. 

·Wanneer een rekening te laat betaald wordt of te laat bij de SVB gedeclareerd wordt krijg je een herinnering. Na de 2e herinnering worden er € 9,95 kosten berekend.

 

 

  

Wil je graag een afspraak maken?

Bel 06-46104961