Professional Organizer

...voor rust en overzicht...

 Administratie

Is je administratie een chaos? Weet je niet waar en hoe lang je papieren bewaren moet? Heb je geen tijd/fut om alles netjes te krijgen? It Oersicht kan je helpen om de administratie op orde te maken en te houden. Je ziet straks in één oogopslag waar je welke papieren kunt vinden en er komt een einde aan al die onnodige boetes en incassokosten. 

 Spullen

Ben je het overzicht in je huis kwijt? Wil je weer de baas zijn over je spullen in plaats van de spullen over jou? It Oersicht zorgt er samen met jou voor dat je al je spullen weer terug kunt vinden en dat je eindelijk een kast open durft te doen zonder dat alles je tegemoet komt. Je ervaart rust en overzicht. 

 Agenda/Planning

Heb je chronisch gebrek aan tijd? Vergeet je steeds om bepaalde klussen te doen? Heb je door belemmeringen zoals ADHD of autisme moeite om de dagelijkse bezigheden handig te organiseren? It Oersicht helpt je met het maken van een planning die past bij jou. Je leert om je tijd beter in te delen zodat je weer de baas bent over je agenda. 

 Hoofd en hart

Ben je door omstandigheden de richting in je leven kwijt? Weet je niet hoe je bepaalde zaken af moet handelen? Ervaar je onrust in je hart en in je hoofd? It Oersicht kan je op een praktische manier helpen om weer overzicht in je hart en in je hoofd te krijgen. Ieder los eindje gaan we actief aan elkaar knopen.

  Ondernemers

Als (startende) ondernemer, ZZP-er of melkveehouder is het fijn om in een gestructureerde omgeving te werken. Een opgeruimde werkplek, handige structuren en duidelijke systemen leveren je tijdwinst op. It Oersicht help je graag!  

 Melkveehouderij

Als veehouder ben je dagelijks druk met het bedrijf. De dieren krijgen de aandacht die ze verdienen. In veel gevallen heeft het papierwerk hierdoor minder prioriteit. Toch is op dit vlak een deel van de winst te behalen! It Oersicht kan jou helpen om weer overzicht te krijgen in je administratie.

 

 

Schrijf je hier in voor de nieuwsbrief Oersichtlik 

 

lid van NBPO

 

121418