Professional Organizer

...voor rust en overzicht...

 Blindevlekcheck 

Misschien heb jij er ook last van; je ziet belangrijke dingen over het hoofd die een ander wel bij je ziet. Toch is het best lastig om er samen over te praten. Als je hierdoor vastloopt in je dagelijkse functioneren kan het prettig zijn dat een objectief iemand jou zicht geeft op die 'blinde vlekken'. Met een blindevlekcheck krijg je in een eenmalige afspraak handvaten aangereikt die jou kunnen helpen om weer overzicht te krijgen. Ben je benieuwd hoe jij geholpen kunt worden? Maak vandaag nog een afspraak en ontdek jouw blindevlek!

 Administratie

It Oersicht kan je helpen om de administratie op orde te maken en te houden. Je ziet straks in één oogopslag waar je welke papieren kunt vinden en er komt een einde aan onnodige boetes en incassokosten. Als je het prettig vind help ik je om contact te leggen met instanties. Ook kan ik je ondersteunen bij het schrijven van mailtjes of brieven.

 Opruimen

It Oersicht zorgt er samen met jou voor dat je al je spullen weer terug kunt vinden en dat je de kasten weer open durft te doen zonder dat alles je tegemoet komt. Je ervaart rust en overzicht. Je kunt de ruimtes weer gebruiken waarvoor ze bedoeld zijn.

 Agenda/Planning

Een goede planning geeft je rust en levert tijdwinst op. Door belemmeringen zoals ADHD en autisme kan het soms erg lastig zijn om de tijd goed in te delen. Ook psychische problemen kunnen je hierbij in de weg zitten. It Oersicht helpt je met het maken van een planning die past bij jou. Je leert om je tijd beter in te delen zodat je ruimte over houdt voor rust en ontspanning.

 Hoofd en hart

Omstandigheden kunnen ervoor gezorgd hebben dat je veel onrust ervaart in je leven. Je hebt handvaten nodig om de juiste koers weer te vinden. It Oersicht kan je op een praktische manier helpen om overzicht in je hart en in je hoofd te krijgen. Ieder los eindje gaan we actief aan elkaar knopen.

  Ondernemers

Als (startende) ondernemer of ZZP-er is het fijn om in een gestructureerde omgeving te werken. Een opgeruimde werkplek, handige structuren en duidelijke systemen leveren je tijdwinst op. It Oersicht helpt je graag!  

 Melkveehouderij

Als veehouder ben je dagelijks druk met het bedrijf. De dieren krijgen de aandacht die ze verdienen. In veel gevallen heeft het papierwerk hierdoor minder prioriteit. Toch is op dit vlak een deel van de winst te behalen! It Oersicht kan jou helpen om weer overzicht te krijgen in je administratie. Ook kan It Oersicht taken van je overnemen die regelmatig terugkeren zoals het op orde maken van de BTW boekhouding voor de accountant.