Professional Organizer

...overzicht geeft rust...

Wat vertellen jouw hart, hoofd, huis en geld? Leef jij het leven zoals je bedoeld bent? Voel jij je vrij of zit je vast in denkpatronen, verwachtingen en verslavingen? Het leven dat je nu leeft kan veilig en vertrouwd lijken ondanks dat je weet dat het niet is wat je graag zou willen. Hieruit ontsnappen en de vrijheid tegemoet gaan kunnen je beangstigen. Dus om het leven te leiden zoals het voor jou bedoeld is heb je lef nodig.  

Deze training helpt jou hierbij. Daarvoor ga je vastgeroeste gewoontes loslaten en kritisch naar je bezittingen en je uitgavepatroon kijken. Je ontdoet jezelf van veilige maar voor jouw ongezonde systemen en gewoontes. Zo ontdek en ervaar je hoe jij met je hart, je hoofd, je huis en je geld het leven kunt leiden zoals het voor jou bedoeld is. Door deze training krijg je inzicht in de dingen die er voor jou echt toe doen.  

In de eerste training ervaar je hoe het is om te luisteren naar je hart. Omdat je hart heel zachtjes tegen je praat is de kans groot dat je verstand het wint. Hierdoor doe je dingen die misschien helemaal niet bij je passen. Je hebt het gevoel dat er iets mist in je leven. Je wordt ziek, depressief of je krijgt een burn-out. Door echt naar je hart te luisteren ontdek je wie je bent en wat bij je past. 

De tweede training gaat over je hoofd. Je brein zorgt voor een constante stroom aan gedachten. Ben je je bewust van de kracht van deze gedachten? Wist je dat je hart reageert op al je gedachten? Je krijgt handvaten aangereikt hoe je beter om kunt gaan met al je gedachten zodat je gezonder in het leven komt te staan.  

In de derde training kijken we naar je huis. Wat vertelt je huis over jou als persoon? Voel je je je thuis in je eigen huis? Of is je huis gevuld met spullen die jou onrustig maken? In deze training ontdek je welke dingen je energie kosten en welke je energie geven. Je wordt ervan doordrongen hoe belangrijk het is om van  jouw huis een thuis te maken  waar je volledig jezelf kunt zijn.  

Tot slot word je in de laatste training bewust gemaakt van je financiële identiteit. Heb je zicht op je geldstromen? Kun je rondkomen? Geef je meer uit dan je zou willen? Of geef je je geld uit aan dingen waar je later spijt van hebt? Door kritisch naar de geldstromen op je bankrekening te kijken (zonder dat we ingaan op wat er op staat) ervaar je wat geld voor jou betekent en of je hier op een voor jou gezonde manier mee omgaat. Daarnaast ontdek je hoe je op een eenvoudige manier je administratie bij kunt houden zodat je niet meer te laat bent met betalen en alles snel terug kunt vinden. Zo kunnen je financiën en je administratie bijdragen aan een leven zoals het bedoeld is voor jou! 

Ik wens je ontzettend veel wijsheid en inspiratie toe tijdens het volgen van deze trainingen. Boven alles wens ik je toe dat je mag ontdekken hoe je een leven kunt leiden zoals het voor jou bedoeld is. Vertrouw er maar op dat er veel meer mogelijk is dan je denkt.

Bel of mail me gerust voor meer informatie of voor het maken van een afspraak.

Benieuwd naar jouw positieve gezondheid? Doe hier alvast de test

https://positievegezondheidsmeting.nl/